Ontvang 20% korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

Bestelling en Leveringen

Op deze pagina vind je alle informatie over de bestelling en levering van onze producten :-)

 

Gemiddelde levertijden

 

Wij streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Daarom kiezen wij ervoor om de producten direct vanuit de leverancier te versturen.

 

Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

 

Iedere bestelling wordt binnen 24-uur verwerkt en de gemiddelde levertijd bedraagt 7 - 14 dagen.

 

Altijd gratis verzending

 

De verzendkosten nemen wij voor eigen rekening. Iedere bestelling wordt 100% GRATIS bij jou thuis bezorgd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

 

Volg je bestelling

Je kunt jouw bestelling volgen via onze Track en Trace pagina. De Track en Trace is vanaf 2 - 3 dagen na jouw bestelling altijd en overal online te volgen zodat je precies weet wanneer jij jouw producten thuis kunt verwachten.

 

(Klik hier om je bestelling te volgen >>)

 

Vragen over je bestelling?

 

Heb je vragen over je bestelling? Wij raden aan om eerst te kijken op de veelgestelde vragen pagina. Staat jouw vraag hier niet tussen?

 

(Klik dan hier om direct contact met ons op te nemen >>)

Vanaf ons Instagram

Snelle levering

Wij bieden snelle leveringsservice voor al onze producten. U kunt uw bestelling snel verwachten na aankoop.

Kwaliteit

Wij bieden niet alleen snelle levering, maar garanderen ook hoogwaardige kwaliteit in al onze producten en diensten. U kunt snelheid en kwaliteit in één pakket verwachten.

Klantenservice

Bij ons kunt u rekenen op zowel een snelle levering als hoogwaardige kwaliteit, en onze klantenservice staat altijd paraat om u uitstekend van dienst te zijn.